Storkontakt til KCA Deutag!

Som de fleste sikkert har fått med seg, så ble KCA Deutag Drilling Norge tildelt kontrakten med å bemanne opp to Cat J rigger for Statoil.

Dette er en milepæl for KCA og vil bety enormt mye for selskapet i mange år fremover. Vi i Safe KCA Deutag gratulerer de som har vært med på og dra i havn denne kontrakten!

 

Her følger litt nytt fra media:

Statoilkontrakt gir 400 nye jobber

Statoil skal bygge to nye rigger som skal brukes på Gullfaks og Oseberg. Det betyr 400 nye ansatte hos KCA Deutag Drilling Norge. Fet kotelett! Nå har det relativt ukjente skotske selskapet skutt gullfuglen ved å sikre seg milliardkontrakten med Statoil i dag, tirsdag.

Kontrakten med Statoil gjelder drift, operasjon og vedlikehold av de to nye såkalte Cat J-riggene på Gullfaks og Oseberg. Avtalen gjelder for en periode på åtte år, med opsjoner på fire tilleggsperioder på tre år hver. Dette betyr at kontrakten kan potensielt vare opp mot 20 år.

Les mer her

Statoil bestiller spesialrigger for 5,2 milliarder

Nå har oljeselskapet tildelt kontrakter for bygging og drift av to spesialtilpassede borerigger for Gullfaks- og Oseberg-feltene.

Statoil har tildelt Samsung Heavy Industries Co. Ltd og borekontraktøren KCADeutag Drilling Norge AS kontrakten for bygging og drift av to Cat J-rigger.

Statoils såkalte kategori J-rigger er oppjekkbare borerigger som skal kunne operere i værutsatte områder, på havdyp fra 70 til 140 meter og med borelengder på opptil 10.000 meter.

Les mer her

Skriv ut siden